Święto Chleba 2017

Żytni, orkiszowy, kukurydziany, na zakwasie, graham, z miodem, śliwką - takie i wiele innych rodzajów chleba można było skosztować podczas organizowanego w dniu 27.10.2016 Święta Chleba w ZSCKR w Dobryszycach.
 

 

 

 

 

 


Święto chleba było też okazją do promocji nie tylko wyrobów piekarniczych, ale także zdrowego żywienia. Na stole znalazły się pasty do chleba z twarogu, jaj, smalec z fasoli oraz dżem z dyni.
 

 


Młodzież klasy II PT przygotowała akademię wraz z p. Justyną Giernat, p. Elżbietą Pietrzyk oraz p. Jolantą Bąkowicz.

 

 

 

 

 

Copyright © 2012 Zespół Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Dobryszycach. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Wykonanie: Jakub Drozdek